Más sem lát semmit, ha becsukja az egyik szemét?
Figyelt kérdés
Akkor, ha becsukom a jobb szem és csak a ballal nézek akkor alig tudok írásokat elolvasni (pl.: a monitoron is csak hunyorogva tudom elolvasni a betűket).
Ez természetes? Néha aztán kicsit jobban látok, pl.: ha pislogok sokat. Évek óta ilyen.
2012. nov. 22. 20:43
1/5 anonim válasza:
Ne csukd be a szemed, hanem csak takard be valamivel. Így közel egyformán kell látnod külön külön mind a két szemeddel. A szemészeten is így nézik meg az eltérést.
2/5 A kérdező kommentje:
Így is azonos a végeredmény.
2012. nov. 22. 20:49
3/5 anonim válasza:
Lehet, hogy tompa látó vagy a bal szemedre, ők tapasztalnak ilyet. Szemészeten voltál már vele?
4/5 anonim válasza:
Ezek szerint rossz a szemed, szemüveg kell.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Szemüveges vagyok több mint tíz éve. A legutóbb amikor voltam szemüveget csináltatni géppel mérték be a szememet. A jobb szemem tökéletes de a bal az valami borzalom. Látok vele de az írásokat nem tudok elolvasni vele, mintha nem lenne rajtam a szemüvegem.
2012. nov. 23. 04:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!