Mindenki becsukja a szemét a fogorvosnál?
Figyelt kérdés
amikor ott matat a számban én mindig becsukom szemem. más is? vagy csak én?2009. okt. 2. 17:22
1/10 anonim válasza:
én is becsukom a szemem,de mondjuk én azért mert utálom a fogorvosom fejét xD
3/10 A kérdező kommentje:
én nem utálom, tök jól néz ki:)
de nemszeretem látni, hogy miket dugdos a számba..
meg lehet hogy neki idegesitő lenne,ha végig bámulnám..:)
2009. okt. 2. 17:30
4/10 anonim válasza:
Én nem szoktam. Ahova én járok (fogszabályozásra), ott van a székkel szemben egy olyan kép gyerekeknek (vagy igazából felnőtteknek? :), ahol a fogakat a fognyűvő manók bántják, a jó manócskák pedig óvják a fognyűvő manóktól. Én mindig ezt nézegetem. :D
Ha pedig valamilyen új szerszámot készül betenni a számba, azt feltétlenül meg kell vizsgálnom a szememmel, márcsak ezért sem csukom be. :)
5/10 anonim válasza:
Én bizony becsukom! Nem akarom látni, milyen müszerekkel matat a számban. Nem elég, hogy tátva van, esetleg ki is van peckelve, én meg közben forgassam a szemeimet, lessek? Inkább nem. Megadom magamat!
6/10 anonim válasza:
elég erős a lámpa, én azért csukom be a szemem.
7/10 anonim válasza:
Én nem csukom be, hanem kinézek az ablakon. A szomszéd ház konkrétan egy ingyen TV, mert ott mindig van valami:)
8/10 anonim válasza:
Nem szoktam becsukni, hanem a fogorvos szemüvegje tükröződik és nézem, hogy mit matat a számban. Én nem félek az ilyenektől, sőt legszivesebben egyenesen nézném.
9/10 anonim válasza:
:D Én is mindig becsukom szinte ösztönösen, mikor egyser a fogamat húzta a fogszabályzós doki, mondta nekem hogy nyissam ki a szemem.. Én kinyitottam egy hatalmas nagy fogót láttam csak és vissza becsuktam :D
10/10 anonim válasza:
Én is mindig becsukom a szemem. Hülyén érzem magam ha nincs becsukva, nem tudok hova nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!