+2,5 dioptriájú; +1,25 cylinderes szemprobléma mennyire súlyos?
Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 23:04
11/22 A kérdező kommentje:
Azt hiszem a piros vonal alatt el tudom olvasni kb. 2 vel; a bal szemem tökéletes, azzal megy végig...
Hivatásos semiképp nem lehet, ugye?
2009. aug. 13. 11:24
12/22 anonim válasza:
Hivatásos sofőr? Ezt nem tudom, de lehet, hogy még az is. Nem rossz, ha a piros vonal alá mész. Nekem nem megy szemüveggel sem, ezért max. 80 km/órával mehetek elvileg, de sok autósiskolában nem vizsgálnak meg tüzetesen, úgyhogy szerintem te is el tudod majd intézni, hogy ne legyél korlátozva.
Azért vigyázni kell az utakon! :) De legalább a rendőrökkel nem kell emiatt vacakolni
13/22 A kérdező kommentje:
Azért furcsa az egész, mert az egyik szememmel tökéletesen látok és így fel sem tűnik, hogy a másik rossz, de ez sajnos több helyre nem elég...
2009. aug. 13. 13:36
14/22 anonim válasza:
Ugyanez a bajom nekem is. És nekem is a jobb a rossz. Gondolom akkor a térhatású filmeket/képeket te sem látod. Pedig olyan poén lehet...de hát ez van
15/22 A kérdező kommentje:
Hát...nem tudom, nem figyeltem még; mire gondolsz konkrétan?
2009. aug. 13. 13:52
16/22 anonim válasza:
pl ezekre: a képeken először nem látszódik semmi, de ha nézed. Megpróbálsz a "kép mögé" nézni, akkor olyan mintha az ábra kiemelkedne a kép síkjából.
Elvileg, de én nem látom őket, csak elmondásból tudom.
17/22 anonim válasza:
18/22 A kérdező kommentje:
Érdekes...
2009. aug. 13. 14:06
19/22 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen ugyanazt látom, a jó szememmel, mint a kettővel együtt...
2009. aug. 13. 14:19
20/22 anonim válasza:
akkor nem látod az ábrát valószínűleg. A sok pacának egy képpé kéne összeállnia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!