Kéthetes kontaktlencse, ami éjjel-nappal viselhető, jó? Ha igen, melyik fajta? 15/L
Szemészt még nem kérdeztem, csak anyát.
Neki napi van, én is kaptam olyat, de nagyon nehéz betenni, így reggelente a kapkodás miatt elmarad.
Ha nagyon nehéz betenned, főleg javasolt lehet a napi, hogy megszokd. Amikor én először kaptam, egy órát is elszórakoztam a berakással, azóta ez az idő lecsökkent 10 másodpercre.
A többi meg a szemedtől függ és csak kontaktológus tudja megmondani, hogy mi jó, mit használhatsz és hogyan kell használnod.
1989 óta hordok kontaktlencsét. Azóta nagyon sokat fejlődött ez a terület is. DE! Ami nem változott: a szakorvosok a mai napig nem javasolják a nonstop lencséket. Ahogy az előttem szóló, 15 éves, bölcs kislány is jól látja.
Nem jár sok vesződséggel a ki-berakás. Hidd el, megéri az a néhány másodperc esténként/reggelente. Nekem pl. azonnal simán sikerült, nem voltak nehézségek ezzel a legelején sem. Neked is menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!