Miért változik a szemem színe időszakonként?
Figyelt kérdés
A szemem kékes-szürkés-zöldes színű, nem igazán meghatározható hogy milyen. Azt vettem észre hogy van amikor besötétedik, sötét kék lesz, van amikor világos-zöldes és van amikor egészen világos kék. Nem vettem észre semmilyen rendszert, hogy mitől változik. Ez így normális, másnak is van ilyen?2009. aug. 11. 15:00
1/9 anonim válasza:
Nekem zöldes-barna a szemem, és megfigyeltem, hogy nyáron inkább zöld,télen inkább barna.Nem tudom miért van, érdekes.Ja és szerintem teljesen normális:D
2/9 anonim válasza:
Kiskoromban barnászöld(inkább barna)szemem volt,felnőtt koromra teljesen világoszöld lett:))
3/9 A kérdező kommentje:
Ok, hát akkor lehet hogy normális.:) Csak nekem ennél sűrűbben változik a színe, van hogy hetente...
2009. aug. 11. 20:21
4/9 anonim válasza:
nekem ugyanez van :D szintén kékes zöldes színű, és nekem is néha változik. van amikor teljesen kék, van amikor szürkésebb, nem tudom mitől lehet, de szerintem normális!legalábbis én is remélem :)
5/9 anonim válasza:
nekem is barnászöld v zöldesbarna..hol a barnához, hol a zöldhöz áll közelebb..
6/9 anonim válasza:
Nekem is zöldes barna a szemem, inkább barna, de ha örülök és boldog vagyok akkor már majdnem zöld! :)
7/9 anonim válasza:
Szia, nekem zöld szemem van. De néha barnás. Ezt ott vettem észre, hogy telefonon fényképeztem a buszon (xĐĐ) unatkoztam nah és sütött a nap. Jah és szemüveges vagyok. Nah és az egyik szemem zöld volt a képen másik pedig barna. Persze megijedtem mikor hazaértem megnéztem a képeket. Csak azon a képen volt ilyen. Így nekem még fényre is változik. Meg a hangulatomra. Ott még láttam is ahogy változik. Igazából az volt, hogy kapok Suprát. Én persze nagyon örültem és a fürdőben voltam. És ott láttam ahogy zöldebb lesz. Ha szomorú vagyok akkor barnás, de mégse barna. Amúgy ha képeket csinálsz akkor szerintem szebb lesz mert valahol ilyen színű a szemed valahol pedig más milyen. Én büszke vagyok a szememre te is legyél az ; ) Remélem tudtam segíteni. Szia
8/9 anonim válasza:
Nekem alapjáraton eléggé szürkés, de ha sokáig nezem például az égboltot, és jó a hangulatom is akkor élénkkékké válik, ha valamiért ideges vagyok, vagy összeverekedek valakivel, bebarnul, színtől is képes pár másodperc alatt színt váltani. Általános iskolás koromban észrevették osztálytársaim hogy ha az ablak fele nézek kék a szemem, ha más irányba zöld.
Kinek hogy :))
9/9 zolko26 válasza:
nekem pl barnás-zöldes a szemem 17-évesen minden teliholdkor egész nap zöld volt a szemem egyépként normálesetben meg barna most 21 évesen zöldes barna a szemem és minden teliholkor szörke lessz egész napra telihold után meg megént zöldes barna kicsit ijjesztő a szürke reggelenként xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!