Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Miért van, hogy ha egy csajjal...

Miért van, hogy ha egy csajjal vagyok, akit kedvelek, vagy akár csak rá gondolok akkor zöldre változik az amúgy szürke szemem?

Figyelt kérdés
Tökre nem értem... és kicsit idegesít is.
2010. szept. 11. 12:27
 1/7 anonim válasza:
neitt éld ki magad, ekkora hülyeséget még soha nem hallotam xDDDDDDDDDátváltozik a szeme szine ez vicc..
2010. szept. 11. 13:00
 2/7 anonim ***** válasza:

:):)

élénk egy fantáziád van az egyszer biztos

2010. szept. 11. 13:04
 3/7 A kérdező kommentje:
de most komolyan ez történik. mikor velevagyok akkor mindig megjegyzi, h zöld a szemem, egyébként meg szürke.. most akkor ez hogyvan?? (még mielőtt vmeik bunkó írná, hogy színvak a csaj most mondom, hogy nem az!)
2010. szept. 11. 14:04
 4/7 anonim ***** válasza:
a szemszín nem változik az ember hangulatára. ha neked mégis, menj orvoshoz, hátha bekerülsz egy tankönyvbe, híres leszel
2010. szept. 11. 14:41
 5/7 A kérdező kommentje:
na ezt se hallottam még xD de nem hülyeség, majd elmegyek orvoshoz.
2010. szept. 11. 14:47
 6/7 anonim válasza:
a kedves barátnőd színtévesztő
2010. szept. 11. 22:46
 7/7 anonim válasza:

simán lehet... [link]

amugy pl nekem is változik a szemem de nem más színűre csak világosabbra/sötétebbre..

2010. szept. 17. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!