Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Pár perc alatt baj lett...

Pár perc alatt baj lett (romlott? ) a szememmel.

Figyelt kérdés
Játszottam a gépen, kimentem, bejöttem (5 perc) és amit az előbb láttam a játékban, már nem látom, ha odaviszem a szemem homályos. Van egy szöveg fele homályos, fele tiszta. Mikor bejöttem a szememmel ilyen kör csíkban homályos volt minden. Az elmúlt, de érzem, hogy valami nem stimmel. A szöveget látva egyik helyt homályos, másik helyt nem. Mi történt? (már egy jó pár éve szemüveges vagyok, távolra nézve romlott a szemem, 1,5 szemüveg)
2012. okt. 21. 14:18
 1/1 anonim ***** válasza:

magyarul a szemed egyik felén érzékeled csak homályosan, vagy az egyik szemeddel?

mert ha az egyik szemed perifériás látómezeén, azt okozhatja a könnyfilmréteg megszakadása (magyarul szemszárazság) de a túltengése is.

Túltengés attól lehet ha a felső szemhéj nyirokcsomói allergia miatt begyulladnak és irritálják a szaruhártyát. erre a szem reagálhat könnyezéssel, de ki is száradhat.

szóval lehet hogy nálad ez van.

ha a teljes szemeddel homályosan látsz akkor viszont inkább látásromlás lehet.

mindenképp go szemorvos!

2012. okt. 22. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!