Mi lehet a szememmel?
Figyelt kérdés
A bal szemem sarkánál volt egy kis feldagadt rész. Fájt is. Most ez a feldagadt rész a szemhéjam közepén van. Olyan,mintha megcsípett volna... Mi lehet vele? vmi komoly baj???2012. szept. 18. 21:05
1/4 anonim válasza:
Árpa, vagy befelé nőtt szempilla.
2/4 anonim válasza:
Maradjunk abban, hogy elmész dokihoz.
Én is árpára tippelnék, az alapján amit írtál.
Minél hamarabb menj dokihoz, kapsz rá krémet meg szemcseppet. Ha nem kapják el időben, akkor műteni kell, úgyhogy ne nagyon húzd az időt.
3/4 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem leirni,hogy a szemem alól indult a "pofacsont" körülről vagy minek hivjákról...és már teljesen a szemhéjamon van.... a szemhéjam "vége" meg teljesen ráhajlik a szememre és meg is van dagadva kicsit. Tudom,h értelmetlen, de nem tudo jobban megofalmazni... bocsi
2012. szept. 18. 21:28
4/4 anonim válasza:
Nem voltál véletlenül náthás? Lehet, hogy rostasejtgyulladásod (ethmoiditis) van. Ez ritka szövődménye a náthának, arcüreggyulladásnak.
Keresd fel a háziorvosodat, aki elküld a megfelelő szakrendelésre (szemész, v. fülész).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!