Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Amikor jobbra fordulok elmosód...

Amikor jobbra fordulok elmosódik minden, de ha balra akkor normális, ez mitől van?

Figyelt kérdés
Két napja este felálltam a géptől és elkezdtem szédülni, és ez már 2 napja megy, ha egy helyben vagyok vagy ha balra fordulok nincs gond de ha jobbra fordulok akkor elmosódik minden és beszédülök (egyensúlyzavar) és vissza áll rendesbe. (Mintha a Battlefield 3-ban a mosódást maxra tennétek :D, kb így kell elképzelni) 15/F

2012. okt. 4. 18:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Külön megvizsgálták, hogy van-e nystagmusod, vagy csak rámondták, hogy nincs? Kértek arra, hogy nézz jobbra, vagy balra?

Remélem, azért neurológushoz, vagy legalább fülorrgégészhez elküldtek :) Úgy látszik, hogy ez akkor hosszú procedúra lesz, azért remélem, minél hamarabb megtalálják az okot és kezelik. Amúgy a tüneteid még mindig ugyanúgy megvannak?

Amikor szédülsz, az jobbra tekintéskor is van, vagy csak ha a fejedet is fordítod?

2012. okt. 10. 22:53
 12/14 A kérdező kommentje:
A nystagmust a papírra volt ráírva külön hogy nincs (nem említettem meg) bele néztek a szemembe, nem csak a fejfordításnál hanem minden jobbra fordulásnál elmosódik mozgás hatására minden, ha megállok akkor helyre áll, de most nem tudom hogy enyhült-e vagy csak hozzá szoktam, lassan 2 hete van ez, de igen kaptam beutalót fül-orr gégészetre, neurológushoz, laborba, fogorvoshoz, és azt hiszem ortopédiára vagy mi
2012. okt. 12. 21:26
 13/14 A kérdező kommentje:
amúgy ha a szemem fordítom jobbra akkor nem mosódik semmi, de ha jobbra fordítom a fejem, vagy az egész testem akkor mozgás hatására mosódik minden. Amúgy jövőhét péntekre kaptam időpontot fül-orr gégészetre, utána fogok a többire is menni, hogy 1 nap legyen meg minden aztán vissza a körzeti orvoshoz. :)
2012. okt. 12. 21:29
 14/14 A kérdező kommentje:

Ha esetleg valakinek (ne adj Isten) lenne egy ilyen problémája akkor:

Engem elküldtek egy MR vizsgálatra, aminél befektettek egy mosógép alakú mikróba xD 20 percre ami zakatolt mindenfélét (már-már azt hittem a földönkívüliek támadtak meg xd) és megkaptam az eredményeket. Átmásoltam a gépemre és megnéztem. Egy 2,5cm átmérőjű Ciszta van a jobb arcüregemben, és valószínű hogy ez miatt lehet ez a fura mosódott látásom. Nem sokára vissza megyek a föl orr gégészhez és majd valahogy kezeltetem. Már vagy 4 hónapja ott van és nem szívódott fel, szóval szerintem gyógyszert fog adni, mert telefonban azt mondta, hogy műtét nem valószínű.

2013. febr. 22. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!