Amikor jobbra fordulok elmosódik minden, de ha balra akkor normális, ez mitől van?
Külön megvizsgálták, hogy van-e nystagmusod, vagy csak rámondták, hogy nincs? Kértek arra, hogy nézz jobbra, vagy balra?
Remélem, azért neurológushoz, vagy legalább fülorrgégészhez elküldtek :) Úgy látszik, hogy ez akkor hosszú procedúra lesz, azért remélem, minél hamarabb megtalálják az okot és kezelik. Amúgy a tüneteid még mindig ugyanúgy megvannak?
Amikor szédülsz, az jobbra tekintéskor is van, vagy csak ha a fejedet is fordítod?
Ha esetleg valakinek (ne adj Isten) lenne egy ilyen problémája akkor:
Engem elküldtek egy MR vizsgálatra, aminél befektettek egy mosógép alakú mikróba xD 20 percre ami zakatolt mindenfélét (már-már azt hittem a földönkívüliek támadtak meg xd) és megkaptam az eredményeket. Átmásoltam a gépemre és megnéztem. Egy 2,5cm átmérőjű Ciszta van a jobb arcüregemben, és valószínű hogy ez miatt lehet ez a fura mosódott látásom. Nem sokára vissza megyek a föl orr gégészhez és majd valahogy kezeltetem. Már vagy 4 hónapja ott van és nem szívódott fel, szóval szerintem gyógyszert fog adni, mert telefonban azt mondta, hogy műtét nem valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!