Amikor jobbra fordulok elmosódik minden, de ha balra akkor
normális, ez mitől van?
1/14 A kérdező kommentje:
És előfordul gyengén fülcsengés főként a jobb fülemen, gondoltam még ezt hozzáteszem.
Szerintem nincs különös bajod. Valami idegpont vagy ilyesmi megnyomódhatott, esetleg ingadozik a vérnyomásod. Ha még pár nap és nem múlik, akkor azért menj el orvoshoz.
Segíthet még, ha pl. több órát gépezel naponta, hogy ezt abbahagyod. Persze ez nem csak az egészségedre lesz jó hatással, hanem hasznos lesz az emberekkel töltött idődre is, mert többet foglalkozol a valóssággal. Egyébként talán ismered azt a vicces történetet:
- Dr. Úr, ha itt hátul megnyomom a fejem búbját akkor fáj.
- Akkor ne nyomkodja! :D
2012. okt. 4. 21:29
3/14 A kérdező kommentje:
Oké csak ez már ma 3 napja van és úgy sétálok mint ha be lennék rúgva és zavaró :/ elszédülök és este elalvás előtt mintha egy dülöngő hajón lennék :/ amúgy mostanság nem gépezek sokat, csak pár órát a félnap helyett.
És igen ez jó vicc :DD
4/14 A kérdező kommentje:
Amúgy ha a szemem mozgatom akkor nem mosódik semmi, és ha a fejem nyomkodom akkor nem fáj de ez a szédülés nem jó, át sem tudok rendesen menni az úttesten, nem tudok elmenni sétálni a barátnőmmel, enni sem tudok rendesen mert hányingerem van a szédüléstől néha :-/, valakinek ötlet/gyógyszer amivel esetleg elmúlhat?
Első fokú nystagmusnak tűnik, ezzel orvoshoz kéne menni! Akár agyi eredetű is lehet.
2012. okt. 8. 22:58
6/14 A kérdező kommentje:
Elmentem egy felnőtt orvoshoz, azt mondta hogy mennyek el szemészetre és vigyem el neki az eredményt, és hogy kevesebbet számítógépezzek, napi szinten kb 3-4 óra de eddig egy barátomnál sem volt hasonló tünet, pedig ők többet vannak gépnél.
7/14 A kérdező kommentje:
Holnap lesz 1 hete hogy megvan ez a "betegség" (vagy mi ez)
Ha az, amire gondolok, akkor még lesz egy köröd a neurológusnál, de mindenesetre akkor elindult ez a dolog, ez jó. Sajnos, amíg ki nem derítik, mi okozza pontosan, addig nem igazán lehet megszüntetni.
2012. okt. 8. 23:19
9/14 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a választ. :)
10/14 A kérdező kommentje:
Voltam szemészeten, semmi baja a szememnek és elolvastam "nystagmus nincs" szóval most kaptam mindenre beutalót, még a fogorvoshoz is -.-
Kapcsolódó kérdések: