Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mi lehet ez a szememnél?

Mi lehet ez a szememnél?

Figyelt kérdés

Van egy apró, halvány "vágás"-szerű valami a szemem szélénél. Ha hozzáérek, akkor úgy fáj, mint amikor a lábamon megnyomok egy lila foltot.

Minden reggelre kicsit becsipásodik (jobban, mint szokott a szemem), plusz pislogásnál is érzem, hogy ott van.

Remélem értitek, mire gondolok, sietnem kell.

Szerintetek mi lehet ez?

Köszi előre is!

2012. okt. 2. 05:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Allergiás dologra tippelnék. Menj el szemorvoshoz.
2012. okt. 2. 06:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha csak az egyik szemednél van, akkor az lehet akár egy megfakadt árpa/jégárpa is. Nem tapasztaltál eddig a szemed környékén vagy a szemhéjadon apró dudort, nagyobb pattanás szerűséget?

Nekem egyszer volt jégárpám, bár az nem ilyen mint ahogy te leírtad, mert nekem a szemhéjamon nőtt, és belül. Miután felvágták, nekem is minden nap csipás volt a szemem azon a részen, ahol a vágás volt. Lehet h neked is ilyen árpád volt, csak kifakadt még idejében. Ilyenkor általában kicsit vöröses színű szokott lenni, és ha hozzáérsz, akkor ég, fáj, mindent csinál.

Más tippem nincs h mi lehet.

2012. okt. 2. 07:16
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem tapasztaltam ezelőtt semmi furcsát a szememnél. Utánaolvastam az árpának, néhány jellemzője stimmelt, de néhány jellemzője nem, így fogalmam sincs, hogy az volt-e.

Viszont kb. egy hét után ma végre alig éreztem, úgyhogy remélem eltűnik, akármi is volt ez. :)

2012. okt. 3. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!