Mi lehet ez a szememnél?
Van egy apró, halvány "vágás"-szerű valami a szemem szélénél. Ha hozzáérek, akkor úgy fáj, mint amikor a lábamon megnyomok egy lila foltot.
Minden reggelre kicsit becsipásodik (jobban, mint szokott a szemem), plusz pislogásnál is érzem, hogy ott van.
Remélem értitek, mire gondolok, sietnem kell.
Szerintetek mi lehet ez?
Köszi előre is!
Ha csak az egyik szemednél van, akkor az lehet akár egy megfakadt árpa/jégárpa is. Nem tapasztaltál eddig a szemed környékén vagy a szemhéjadon apró dudort, nagyobb pattanás szerűséget?
Nekem egyszer volt jégárpám, bár az nem ilyen mint ahogy te leírtad, mert nekem a szemhéjamon nőtt, és belül. Miután felvágták, nekem is minden nap csipás volt a szemem azon a részen, ahol a vágás volt. Lehet h neked is ilyen árpád volt, csak kifakadt még idejében. Ilyenkor általában kicsit vöröses színű szokott lenni, és ha hozzáérsz, akkor ég, fáj, mindent csinál.
Más tippem nincs h mi lehet.
Köszönöm a válaszokat!
Nem tapasztaltam ezelőtt semmi furcsát a szememnél. Utánaolvastam az árpának, néhány jellemzője stimmelt, de néhány jellemzője nem, így fogalmam sincs, hogy az volt-e.
Viszont kb. egy hét után ma végre alig éreztem, úgyhogy remélem eltűnik, akármi is volt ez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!