A szememnél van egy anyajegy hogyan lehetne levetetni melyik lenne a tanácsos?
Az anyukád nem jól tudja, le lehet vetetni.
Én kozmetológus rendelőbe járok évente egyszer-kétszer, hogy minden kinövést leszedjen, amit lehet, általában égeti vagy fagyasztja, ott a székben ülve megcsinálja, egyszerre 40-50-et is leszed 20-25 perc alatt.
De még 2 másik megoldást is tudok. Viszont ezt csak télen szabad csinálni különösen az arcon, mert az új bőr teljesen világos, és akkor foltos lesz az arcod, ha napsütötte állapotban csinálod ezt.
Szerintem kérdezzétek meg egy másik bőrgyógyász véleményét is.
Annyit már nem változik az arcod, nem is értem.
Ha meg eddig nem volt ott, vagy nagyon halvány lett, és hirtelen növekedésnek indult, az meg lehet, hogy jobb lenne, ha nem lenne az arcodon.
A házipatika.com-on is vannak orvos válaszol rovat, nekik is írhatsz.
Nem kell a lézer, mert amit írtam, simán leszedi, mondom, nekem alkalmanként 40-50-et szed le, ami 5-8 E Ft-ba kerül összesen.
De ha ragaszkodsz a lézerhez, akkor keress olyan állami szakrendelést, a délpesti kórházban van állítólag, de biztos több helyen is van, nyomozni kell.
Nem is értem, miért szenvednek ezen emberek annyit, amikor olyan elterjedt ennek az orvoslása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!