Szememnél van egy anyajegy. Egyre nagyobb, fáj, azonban úgy tudom esztétikai műtétnek minősül onnan leszedni és fizetős, igaz ez, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. júl. 16. 16:56
1/3 anonim válasza:
Ha egyre nagyobb és fáj, akkor szerintem az már nem szimplán esztétikai műtét, muszáj lenne csinálni vele valamit. Rosszul hangzik.
2/3 anonim válasza:
Menj el a bőrgyógyászatra, az ingyen van. És majd ott a doki eldönti, hogy szépészeti, vagy esztétikai. De teljesen mindegy. A szemedre akkor is szükséged van, nem?
3/3 anonim válasza:
Én kozmetológus rendelőbe járok évente egyszer-kétszer, hogy minden kinövést leszedjen, amit lehet, általában égeti vagy fagyasztja, ott a székben ülve megcsinálja, egyszerre 40-50-et is leszed 20-25 perc alatt.
De még 2 másik megoldást is tudok. Viszont ezt csak télen szabad csinálni különösen az arcon, mert az új bőr teljesen világos, és akkor foltos lesz az arcod, ha napsütötte állapotban csinálod ezt.
8 E Ft egy alkalom.
Szóval magánorvoshoz is simán lehet menni, megfizethető.
De a délpesti kórházban meg állítólag lézerrel leszedik ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!