Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Szememnél van egy anyajegy....

Szememnél van egy anyajegy. Egyre nagyobb, fáj, azonban úgy tudom esztétikai műtétnek minősül onnan leszedni és fizetős, igaz ez, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2012. júl. 16. 16:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha egyre nagyobb és fáj, akkor szerintem az már nem szimplán esztétikai műtét, muszáj lenne csinálni vele valamit. Rosszul hangzik.
2012. júl. 16. 18:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Menj el a bőrgyógyászatra, az ingyen van. És majd ott a doki eldönti, hogy szépészeti, vagy esztétikai. De teljesen mindegy. A szemedre akkor is szükséged van, nem?
2012. júl. 16. 22:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Én kozmetológus rendelőbe járok évente egyszer-kétszer, hogy minden kinövést leszedjen, amit lehet, általában égeti vagy fagyasztja, ott a székben ülve megcsinálja, egyszerre 40-50-et is leszed 20-25 perc alatt.

De még 2 másik megoldást is tudok. Viszont ezt csak télen szabad csinálni különösen az arcon, mert az új bőr teljesen világos, és akkor foltos lesz az arcod, ha napsütötte állapotban csinálod ezt.

8 E Ft egy alkalom.

Szóval magánorvoshoz is simán lehet menni, megfizethető.

De a délpesti kórházban meg állítólag lézerrel leszedik ingyen.

2012. júl. 23. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!