Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » 3 anyajegyet szeretnék levetet...

3 anyajegyet szeretnék levetetni. Megcsinálják tb támogatással, vagy mindenképp fizetni kell érte? Milyen orvoshoz kell mennem?

Figyelt kérdés
3 elég nagy, kidudorodó anyajegyet szeretnék levetetni, kettőt pusztán kényelmi okokból (a nyakamon vannak és nem tudok tőlük nyakláncot hordani, mert olyankor nagyon zavarnak), a harmadikat pedig azért, mert néha viszketni szokott. Van rá lehetőség, hogy ingyenes ellátás keretében levegyék őket, vagy ez mindenképp fizetős műtét lenne? Ha fizetni kell, akkor kb. mennyibe kerül?

2012. jún. 22. 14:09
 1/7 anonim ***** válasza:
fizetos,de nem olyan draga. Az elso anyajegy kb 15000ft a tobbi kb 8ezer per darab es lezerrel szedik le
2012. jún. 22. 14:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez a téma engem is érint.

Csak olyanokat is hallani, hogy nem tanácsos levetetni, mert akkor megbolygatjuk feleslegesen azt a részt.

Szóval nem tudom, mit tegyek.

2012. jún. 22. 14:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, ha egészségügyi okból kell levenni, akkor ingyenes, ha esztétikai okból, akkor fizetni kell érte. Ez szerintem orvostól függ. A legtöbb ismerősömnek ingyen leszedték.
2012. jún. 22. 14:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Huh, köszi, de ez nekem 15 ezer forint az egész havi kajapénzem, szóval inkább majd csak akkor szedetem le, ha bőrrákot kapok :D
2012. jún. 22. 14:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz, megvizsgálják és ha úgy ítélik meg, ingyen leszedik. Esetleg kérdezz ott rá, hogy le lehetne szedetni párat, mert zavar. Vagy megcsinálják, vagy ajánlanak fizetőst és eldöntheted, szertnél-e áldozni rá.
2012. jún. 22. 14:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Nézesd meg bőrgyógyásszal, ő majd pontosan el fogja mondani, hogy le kell-e szedetned és ha igen, akkor mennyibe kerül. A kérdés nem kerül semmibe és mindenképpen jobb, ha megmutatod, különösen azt, amelyik viszket!!!
2012. jún. 22. 14:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Így van. Az is indokolttá teheti az anyajegy leszedését, ha valami állandóan bizgéli, irrátálja (ruha nyaka, melltartó pántja stb.). Szerintem ha elmondod a bőrgyógyásznak, hogy a nyakadnál levőket is bántja a nyaklánc vagy a ruha nyaka, az szerintem egészségügyi oknak számít. Nekem a ruha nyaka irritálja az egyiket a nyakamnál, szerintem azt le kell majd szedni.
2012. jún. 22. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!