Mi a kedvenc szemszínetek?
Figyelt kérdés
az én szemem barna, de a kedvencem kékeszöld:)2009. aug. 2. 22:18
12/26 anonim válasza:
nekem kék a szemem és a kéket és a zöldet szeretem :DDDD
13/26 anonim válasza:
nekem zold a szemem de utalom:[
a kedvencem a szürke es a nagyon vilagos vagy rikito kek... barcsak olyanom lehetne:[
14/26 anonim válasza:
Az én szemem kék (mások szerint nagyon virító), és az a nagyon-nagyon sötét barna tetszik, ami szinte fekete, hogy a pupilla se látszik. :) A barna szem amúgy is olyan "beszédes" szerintem. :)
15/26 anonim válasza:
lány vagyok fiuknál meghalok a kék szemért, a sötétkékért.
16/26 anonim válasza:
nekem kékeszöld a szemem:) pntosabban inkább... hmm... színváltó kékeszöld :D a kedven szemszínem pedig a... nekem nincs kedvenc szemszínem! :D
17/26 anonim válasza:
nagyon tetszik a tiszta zöld...az olyan egyedi!
szeretek belenézni a mély barna pasi szemekbe :D azok olyan igézőek... :)
tetszik még a sárgás színű is, linket is mellékeltem :D
19/26 anonim válasza:
Nekem a barna tetszik legjobban, de a tiszta kék is nagyon szép. (ez utóbbi sztem inkább a lányoknál...) Nekem tökéletesen megállapíthatatlan színű a szemem. A barátaim kinevezték zöldes-sárgás-szürkés kéknek. Alapjában kisebb koromban teljesen világos kék volt, csak "besötétedtem" meg sárgás csíkok vannak benne....
20/26 anonim válasza:
Fiúknál a sötétbarna szemet imádom, amikben teljesen el lehet veszni. Lányoknál viszont inkább a világosabb szem tetszik, kék, zöld, ilyesmik.
Nekem kék a szemem. =)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!