Tényleg fontos, a tanácsotok kéne! Melyik szemműtétet választanátok?
Ne szaladjunk ennyire előre, mennyünk vissza az első mondatodhoz. Ha romlik a szemed, de lassan is, úgy tudom nem műthetik meg. Ennek ellenére belementek, hogy megcsinálják? Ha igen, ezen csodálkoznék, mert ez kizáró tényező.
Miért most kéne megműteni? Genetika miatt?
Válaszolva a kérdésedre: Optik Med klinikát ajánlom. Én ott csináltattam meg tavaly, és nagyon elégedett vagyok vele.
én pár hete csináltattam meg a drágábbikat, és megérte. én azt ajánlom. nem csak a hatásfoka miatt hanem a fájdalommentesség miatt is, egyszerűen hihetetlen hogy pár perc múlva jól látsz és semmi se fáj. a másikkal napokig szenvedés, hetekig borzalmasan nagy óvatosság..
viszont nem mondták neked hogy ha romlik a szemed akkor nem ajánlott? nekem azt mondták ahol műttettem, hogy csak akkor csináltassam ha már legalább fél éve nem romlott semmit, különben műtét után vissza fog romlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!