Hogyan csináljam tovább?
Figyelt kérdés
van itthon két szemüvegem és hosszas kísérletezéssel sikerült visszaigazítani a szemem fél dptval gyengébb szemüveghez az erősebbik már megvolt négy éve a régebbit 1hónapig hordtam majd egy igazán intenzív fókuszálási gyakorlattal 4 nap alatt már tökéletesen láttam a régi szemüveggel viszont nem maradt több szemüvegem és teljesen még nem tudom elhagyni hogyan tudnám megoldani a további korrekciót milyen lehetőségek vannak erre2012. szept. 12. 12:42
1/2 anonim válasza:
Ha VALÓBAN sikerült ezzel a "csodamódszerrel", akkor fókuszálj tovább intenzíven.
Leírnád részletesebben, mit hogyan csináltál?
2/2 A kérdező kommentje:
vágtam egy 1,5m hosszú lécet a két végén elhelyeztem egy egy izzót amit egy kapcsolóval felváltva kapcsolgattam és csak szemmel követtem a fényeket arra Egy ceruzát nem tudok olyan gyorsan mozgatni hogy annak bármi féle hatása legyen és tudatosan sem tudom irányítani a fókuszt ezért arra gondoltam hogy akkor fényingerekkel menni fog sikerült is az égőkre tettem kupakot hogy ne vakítsanak először csak kétszer tíz percig csináltam az nem használt semmit rá egy napra már igazán nekifeküdtem a dolognak és 5x10 percig csináltam lefekvés előtt mikor reggel felkeltem és felvettem a szemüveget azt hittem behugyozok az örömtől :D
2012. szept. 14. 00:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!