Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Miért nem tudok olvasni...

Miért nem tudok olvasni kontaktlencsével?

Figyelt kérdés

Rövidlátó vagyok,kontaktlencsét csináltattam.

Nagyon jó,mindent látok,kivéve az írást.

Az iskolában ha kinézek az ablakon a fának az utolsó leveléig is ellátok, de amint a kivetítőre kell nézni, nem látom a betűket mert összefolynak.

A munkahelyemen pedig a számítógép képernyője és a billentyűzet teljesen összefolyik,pedig a közel-látásommal nincs gond. Tehát ha közel van,ha távol, nem tudok olvasni a betűk összefolyása miatt.

Mitől lehet ez?

2012. szept. 11. 12:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem rosszul lett felírva. Túl erősnek tűnik.
2012. szept. 11. 14:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Túl erős, vagy rossz fajta lencse... vagy csak még nem szoktad meg.
2012. szept. 11. 18:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt, én mondtam is a kéthetes kontrollon, azt mondták, túlkorrigál, de várjunk még egy hetet, hátha megszokja. Nem jött be, úgyhogy rendeltek nekem negyed dioptriával gyengébbet, ezzel távolra icipicit rosszabb (de nem zavaróan), viszont közelre is látok. Szerintem nálad is ilyesmi lehet, érdemes megkérdezni.
2012. szept. 12. 18:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Vagy túl erős van még szoknod kell. Az első 2-3 napban nekem is ez volt. Közelre rosszabbul láttam.
2012. szept. 16. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!