Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Melyik a legvékonyabb, legszeb...

Melyik a legvékonyabb, legszebb vékonyított lencse és kb mennyi?

Figyelt kérdés
Szeretnék szemüveget csináltatni,mert a szemem elfáradt a sok lencsétől. -11-es és -10-es dioptriám van, és nem tudom, h a zeiss, vagy a hoya a legjobb. Valamint nem tudom, milyen keretet válasszak... olyan kéne, ami a lehető legkisebb és nem nagyon lóg ki a széle a keretből, illetve nem verődnek nagyon vissza a lencsében a "csíkok"...
2009. júl. 29. 21:28
 1/2 anonim ***** válasza:
az optikában millió féle-fajtát tudnak neked mutatni. Ha vékonyított a lencse, nem lóg ki a keretből, ezeket mind te választod ki hogy mennyire legyen vékonyított, tükröződés mentes legyen-e, milyen szűrő legyen rajta (uv..stb) csak bírd pénztárcával. Az árak nagyon sok mindentől függenek kb. 10 ezer ft-tól a csillagos égig. A keretet meg csak úgy tudod ha felpróbálod, látatlanban hiába mutatnék neked oldalakat. Rá kell szánni az időt. Én tavaly csinátattam, kb. 2 órát voltam a boltban mire kiválasztottam a keretet. Az üveget tudtam nagyjából milyet akartam, plusz keret, igaz gucci volt fizettem 84 ezer ft-ot. Ebből az üveg volt 40ezer.
2009. aug. 4. 17:46
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm, én is évek óta olyan 60 körüliből szoktam kijönni. Csakis a legmagasabb(1,74-es műanyag) törésmutatójú lencse jöhet szóba az én esetemben.
2009. aug. 4. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!