1-2 ev alatt tobbszor is a fejemhez vagtak (sokszor elso pillantasra), hogy sarga a szemem menjek vele orvoshoz. Ti mit mondtok?
Figyelt kérdés
Erdemes lenne megnezettetni? Tehat arrol a reszrol van szo ami alapbol feher lenne. Es tenyleg, borzasztoan sarga. Nem dohanyzom, nem szokasom dohanyzo ember mellett kozvetlenul allni (nem birom), nem iszok. Maximum alkalmankent (de akkor se full reszegre... csaladi unnepekkor, szilveszterkor egy kis pezsgot es kesz).
17/F
Ui: Valamit olvastam, hogy ez tovabb ''fejlodhet'' sargasagra. Mikor megszulettem, sargasagom volt. Lehet valami koze hozza?
2012. szept. 6. 17:22
11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon ritkan eszek mekiben... Pont azert, mert nagyon egeszsegtelen. Pont a sultkrumplit ellemeztuk ki ma. Amit itthon megsutunk, az tomor, a mekis meg lyukas volt belul. -.-''
2012. szept. 6. 20:21
12/13 anonim válasza:
voltál már orvosnál?
mert nekem is ilyen problémám van... de én szinte soha nem fogyasztottam alkoholt és még nem is cigiztem.
nekem is a suliba mondják hogy tiszta sárga a szemem.
és érdekelne mi történt a dokinál ha egyáltalán voltál.
13/13 A kérdező kommentje:
Nem, nem jutottam meg el odaig. :/ Sajnos nem a lakohelyemen jarok iskolaba, hanem utazgatok es emiatt eleg nehez megoldanom ezt. De ha a heten nem is, akkor legkozelebb elmegyek. (Legkozelebb kedden rendel delutan a korzetim.)
2012. szept. 12. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!