Volt már közületek olyan, aki az egynapos lencsét 3 napig hordta?
nem leszidást kérek
2 napig szoktam, mert az orvosom azt mondta, hogy így legalább nem kell annyit venni és sokan csinálják így
viszont most nincs már lencsém, és 2 napig már volt a szememben, de holnap fontos megjelenésem van (esküvő, de persze nem az enyém, hanem a nővéremé) nem akarok az esküvői képeken szemüvegbe lenni
szerintetek egyszeri alkalommal lenne valami baja a szememnek?
FONTOS LENNE
hát figyelj, ez a te döntésed. lehet, hogy nem lesz semmi baja a szemednek, de az is lehet, hogy sok lesz már ez a 3 nap és begyullad. 50-50 %
én a helyedben már nem tenném be, de ha még kényelmes, akkor talán megpróbálhatod. és máskor figyelj nagyon, hogy mindig legyen új lencséd.
Nekem volt hogy egyik reggel beraktam és másnap nem vettem észre és dupla lencséztem. Attól semmi bajom nem volt. Szellőzésre ugyanannyi a viselését nem tudom.
Ha van tisztítófolyadékod vagy valami akkor vedd ki mosd le és nézd meg hogy mennyire pöttyös a lencse. DE szerintem nem lesz baja a szemednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!