Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Kontaktlencsével kapcsolatban...

Kontaktlencsével kapcsolatban tudnátok nekem segíteni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet h tegnap tanítottak be h hogyan kell ki-és berakni a kontaktlencséket, gyorsan is ment a tanulása, így kézhez is kaphattam a próbakontaktlencséket, de mivel még csak tegnap volt az első nap h viselem, így mondták h max egyelőre csak két órát legyen bent és vegyem ki! Én úgy jöttem ki az üzletből h bent hagytam őket persze előtte kifizettem őket és mikor letelt a két óra, akkor otthon kivettem őket és azt láttam az egyiken h picit a széle elvan szakadva, én nagyon megilyedtem, tegnap már nem mentem vissza, de viszont ma visszavittem, alig akarták garanciával kicserélni, de végül rendeltek egy másikat és díjmentesen érkezik hamarosan a másik próbalencsém! Azt szeretném kérdezni h mitől szakadhatott el mikor én vigyáztam rá, csak kézzel nyúltam hozzá és rögtön tettem bele a folyadékba a tartójába! A kontaktlencsék ennyire könnyen szakadnak vagy ez csak gyári hibás lehetett? Mi lehetett a probléma? Az a helyzet h én nagyon szeretnék kontaktlencsés lenni, de ez kicsit elriasztott h ennyire könnyen szakadnak és mivan ha megveszem 30 ezerért a fél évest és mindegyikkel így járok egy nap után! Kidobott pénz lenne és nem vállalnak garanciát, ha elszakad, mert mondták!!!! Mit érdemes tennem?

Még egy pár kérdést szeretnék feltenni: Mindenkinek kicsit bepirosodik a szeme tőle, mikor rakja be és teszi ki? Ti is érzitek valamennyire h benne van a szemetekben? Bocsi a sok írásért, de muszály jól tájékozódnom ez ügyben! Vision Express-nél csináltattam! Köszönöm a válaszokat!

2012. aug. 27. 19:35
1 2
 11/11 anonim válasza:
Hetedik válaszoló: én sem akkor használom mikor bentvan a lencse(akkor a műkönnyet) hanem lefekvés előtt miután kivettem és tudom hogy órákig nem lesz bent.:)
2012. aug. 29. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!