Feldagad a szemem magától. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A múltkor, egy sima napon, délután elkezdett feldagadni a jobb szemem. Nem fájt, nem könnyezett, nem volt semmi csak egyszerűen feldagadt. Nem ettem semmi különöset, tehát nem hiszem hogy allergia. Viszont ma reggel is arra keltek hogy most a bal szemem dagadt fel. Most viszont könnyezik. Ma sem ettem vagy ittam semmi olyat, ami allergiára utalna. Eddig jeget tettem rá. Meg kamilla teával borogattam. De sose attól múlt el, max csak segített rajta, hanem magától leapadt, de az egy nap mire magától elmúlik, addig viszont zavaró hogy ahogy egyre jobban feldagad, ráborul a szememre, és nehéz így a látás. Tudtna valaki segíteni? Vagy legalább tippeket2012. aug. 23. 12:41
1/2 Schubell válasza:
Az allergia, nem csak ételtől, és italtól jöhet ki. Nem húztál mostanában, új ágynemüt? Vagy új öblítő? Esetleg bármi egyéb, ami kiválthatja? Nem tudom hogy Férfi vagy Nő vagy-e, de most én itt gondolok az arcesztól kezdve, a szemfestékig, és a párnahuzattól az öblitőig, mindenre. Én ilyen jelenséggel még nem találkoztam, de szerintem menj el egy dokihoz, és kérdezd meg tőle. Szerintem ez 2 dolog lehet, szemészet, vagy aki a bőrrel foglalkozik.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy elmondtad a véleményed. Szerencsére persze azóta már felszívódott. Nem, nem cseréltünk huatot, nem vettünk új cuccokat, és ( lány vagyok. :D ) nem cseréltem sminket se, ugyan azt használom mint, eddig, de az biztos, ha még egyszer ilyen lesz megyek az orvoshoz egyből!!!!
Szép napot.
2012. szept. 8. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!