Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Kitud esni magától a kontaktle...

Kitud esni magától a kontaktlencse?

Figyelt kérdés

Szoktak viccelődni amikor valaki keres valamit, hogy "mivan, kiesett a kontaktlenséd?"

De, ilyen van?

2011. okt. 12. 16:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát nekem már volt olyan, hogy este akartam kivenni, és nem volt ott.

Meg olyan is, hogy elcsúszott.

2011. okt. 12. 16:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha egy mondjuk kiesik akkor összességében nem látnál jól (nagyon zavaró lenne) tehát amit az első írt az nem hiszem hogy valós, már bocsánat. Magától nem eshet ki egy lencse ami megfelelő görbületű a szemedre. Az rátapad, nem olyan könnyű kivenni sem. Például mikor még elején voltam alig sikerült kivennem, próbáltam erősen dörzsölni a szemem hogy essen már ki, de akkor sem esett ki.
2011. okt. 12. 19:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Ja, persze, csak kamuzok...

Nekem plusszos a szemem, az teljesen más mint a mínuszos, sokszor észre se veszem, ha elfelejtem berakni a lencsét, mert nem látok rosszabbul, csak megerőltetem a szemem, és ezért fáradékonyabb lehetek, fájhat a fejem.

Egy szó mint száz, igenis megtörtént velem, hogy kiesett, és észre sem vettem.

Hidd el második, nem hülyeségek írásával töltöm az időmet itt, úgyhogy rosszul is esett a vád.

Az viszont igaz, hogy évekig nem történt velem ilyen, csak akkor amikor nemrég kontaktlencsét váltottam, és az a lencse nem vált be, mert kiesett, elcsúszott. Valószínű tényleg a görbülettel volt a gond. Úgyhogy most megint váltottam.

2011. okt. 12. 21:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Simán kieshet, ha megdörzsöli az ember, mert pl. viszket. Főleg ha új még a lencse és/vagy kevés folyadékot iszol.
2011. okt. 13. 02:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Igen, sajnos ki tud esni. Én egyik reggel jöttem be a munkahelyemre és ugyan éreztem, hogy mintha kicsit szárazabb lenne a szemem (elfelejtettem műkönnyet cseppenteni), de arra nem számítottam, hogy mire beérek szó szerint kipislogom és a kezembe esik...
2011. okt. 13. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!