Mennyire rontják a szemet az LCD monitorok?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert én elég sokat ülök a gép előtt és estére már elég véres szokott lenni a szemem, de azt olvastam valahol hogy ezek a monitorok már nem rontják a szemet.Akkor ez mitől van?2012. aug. 19. 17:23
1/3 anonim válasza:
Nem a monitor rontja a szemet, hanem az hogy egyfolytában azt bámulod. Kb. fél óránként szünetet kéne tartani és mondjuk nézelődni az ablakon pár percig.
2/3 anonim válasza:
Nem a monitorokkal van a gond szerintem, hanem azzal, ahogy nézi őket az ember. Ha meredten bámulsz valamit egész nap, akár csak egy könyvet, az nem túl jó, néha nézz messzebb, pl. ki az ablakon, talán az segít.
3/3 anonim válasza:
Szinte szó szerint ugyanazt írtad, amíg gépeltem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!