Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Most akkor hogy is van? :D

Most akkor hogy is van? :D

Figyelt kérdés

Ha nem rossz a azemem, attól még lehet szemüvegem? Nem olyan ami javítja a szememet, csak rendes üveggel?

És egy másik kérdés: A styleoptika.hu-n ha rendelek szemüvegkeretete akkor adnak hozzá üveget is vagy mi? Mert ott van brnne, de az csak rendes keret, vagy üveg os van benne? Oo

Ez a keret az: dolce&gabbanna -1216- szemüvegkeret (a lila kockás az...)

Styleoptika.hu->online szemüvegkeret és napszemüveg szalon

2012. aug. 9. 13:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet szemüveged sima üveggel igen.

A styleoptika oldalon ahogy látom nem lehet rendelni, ehhez be kell menni az optikába személyesen. Ott meg kérheted sima üveggel, vagy ahogy akarod. Nekik mindegy.

De ha elfogadsz egy tanácsot, tudom hogy divat a szemüveg, főleg az ilyen gyerekes keretek, de mindenki sokkal jobban néz ki szemüveg nélkül, ez alól senki nem kivétel, szóval inkább ne hordd ha nem szükséges.

2012. aug. 9. 18:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem divatból, de olyan jól néz ki >< mindig is vágytam egy szemüvegrr xdd:o:dd
2012. aug. 9. 21:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Fura :D

Én sose szerettem, most boldog vagyok mert kontaktlencsém van :D

2012. aug. 9. 21:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!