Milyen gyakran törlitek a szemüvegeteket?
Figyelt kérdés
mert én egy nap 3-4 szer is megtörlöm, mert a legkissebb kosz is zavar, de anya meg mindig szól érte, hogy igy hamar karcosodik, de őt eggyáltalán nem is zavraja ha koszos, kb 2hetente egyszer törli és semmi baja, én meg mindig törlöm. ez baj?2012. aug. 8. 12:23
1/5 anonim válasza:
Hát, volt 1 időszak, amikor kb. óránta töröltem, egy kis porszem is idegesített. Eljutottam most már egy olyan szintre, hogy havi 1szer ha megtörlöm. Néha lefújom, úgy a por nagy része lejön róla, a többi meg nem zavar.
2/5 SzilKa válasza:
Ha szemüveghez való törlőkendővel törölgeted, attól nem lesz baja, akárhányszor törlöd, a papírzsebkendő viszont valóban karcolja, azt mellőzd.
Én naponta 1-2x szoktam, engem is zavar, ha poros-piszkos.
3/5 anonim válasza:
Ha azt akarnám hogy tiszta legyen akkor kb óránként kéne törölnöm, nem is értem mitől maszatos mikor hozzá sem érek. Szerencsére már inkább kontaktlencsét használok, azzal nem kell ennyit vacakolni.
4/5 anonim válasza:
Mikroszálas törlőkendővel kell megtörölni, az nem karcolhatja meg.
Amúgy volt olyan időszakom, mikor kb. 20 percenként töröltem, most már inkább csak naponta.
5/5 anonim válasza:
Ha szemüvegtörlővel tisztítod (nedves szemüveghez való törlőkendő) akkor nem lehet baja. De az hogy milyen gyakran töröljük le az attól függ mennyire koszos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!