Hogy törlitek ki ha vége a kábelfektetésnek? XD
Figyelt kérdés
Érdekes téma :D és még lehet ennél jobban is unatkozni :D2011. ápr. 25. 16:40
1/11 anonim válasza:
Nagyon figyelj, mert egy oltári nagy titkot fogok most leírni: TOALETT PAPÍRRAL!!!
2/11 anonim válasza:
Jobbal, csakis jobbal. Némi papír használatával.:))
3/11 anonim válasza:
wc papiral , mikor alig csokis már , nedvestörlővel. adig törölgetem mig nem lesz már csokis a törlő (persze cerélgetem , nem kopásig gondoltam), és mégegyszer sima papiral. (ekkor már csak a nedvestörlő nedvét törlöm)
amugy kicsit körülményes az aranyerem miatt.
4/11 anonim válasza:
Én spórolósan: először a kezemmel. Utána megtörlöm a kezemet a papírral. Tudod mennyi papírt takarítok meg??
5/11 anonim válasza:
Meg kell mosni meleg vízzel, szappannal, különben benne marad a betyárkörte.
6/11 anonim válasza:
ma 17:09
ha már beleragad a szőrbe a cucc , akkor az asszonnyal leszedetem a szőrt.
7/11 anonim válasza:
van kettő beosztottam aki kinyalja.
8/11 anonim válasza:
17:12: Nekem szép szőrtelen a valagam, de mégis megmosom bal kézzel, szappannal, mert úgy higiénikus.
Azután a kezemet is megmosom fertőtlenítős folyékony szappannal.
9/11 anonim válasza:
én megelégszem a nedvestörlővel.
(sokak meg a pappirral.)
10/11 anonim válasza:
Én szakszerűen szoktam csak kitörölni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!