Ti nem tapasztaltatok olyat, ha fényes felületre néztek pl az égbolt vagy sima élénk fehér felület el kezdtek vibráló foltokat látni? Pl ma fürödtem egy tóban és akkor tapasztaltam mikor a tó víztükrébe néztem.
Figyelt kérdés
De valóban csak élénk színeknél tapasztalom és csak akkor ha mereven nézem egy ideig.2012. júl. 31. 20:45
1/6 anonim válasza:
szerintem a napfény csillogott rajta
2/6 A kérdező kommentje:
Szia nem hinném:( de ha jobban elolvasod a leirásom,akkor kiderül hogy minden élénk tiszta felületen vibrál.
2012. júl. 31. 22:10
3/6 Bence_ válasza:
olyasmit mint egy amőba, vagy egy féreg?
Egyszer volt a tv-ben, hogy a talán a csarnok vízben van valami fehérje és azt látjuk.
4/6 A kérdező kommentje:
Ja nem az úszó üvegtesti homály a neve,. Apró gócok fonalak úszkálnak minden fele amerre nézel. ez nem az.
Itt mikor fényes felületre nézek és egy darabig nézem el kezd káprázni vibrálni ilyen foltokban a szemem.
2012. aug. 1. 08:11
5/6 anonim válasza:
Én értem mit mondasz, nekem is szokott ilyet csinálni, de nem tudom mitől lehet( talán csak nem bírja a szemed , "elfárad" nem tudom másképp elmagyarázni). Akkor is ilyen marad miután pislogtál ?
6/6 A kérdező kommentje:
SZia igen nem múlik. Pl egy ház falát nézem akkor azt látom,hogy vibráló foltok mozognak de csak akor ha a felület fényes,élénk színű.
2012. aug. 5. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!