Milyen kontaktlencsét javasoltok, és nagyjából mennyibe kerülne? Bővebben lent.
Szia!
Én sokáig hordtam lencsét, és úgy tudom, 30 nap után kuka, akár hordtad, akár nem. És ha nem hordod, akkor is naponta cserélni kell alatta a folyadékot, szóval macerás.
Mostanában tértem vissza a lencsére, de szintén nem mindennapi használatra, csak erős napsütésben kell, sporthoz, eseményhez. Kalkuláltam és a napi lencse mellett döntöttem. Így valóban addig tart a lencse, amíg én szeretném, nem kell hozzá folyadék és sokkal higiénikusabb, mint a havi, kéthavi lencse, hiszen a szennyeződések nem tudnak megtapadni rajta. Érzem is, hogy kényelmesebb.
Nekem ezt ajánlották, szintén Acuvue, és be is vált:
Optikusnál voltam, a próbalencsék ingyen voltak, a havi adagom, azaz 2 X 30 darab lencse viszont 20.000 Ft lenne a boltban, mivel nekem is különböző dioptriájú a két szemem. Ezen az oldalon viszont fele annyiba kerül és ingyen kiszállítják júliusban PickPack pontba, egyébként meg 15ezer Ft felett ingyenes bárhova. Viszont ehhez tudnod kell a kívánt lencsék pontos adatait, így mindenképpen menj el megvizsgáltatni a szemedet, hogy friss adataid legyenek. Így itt fogom megvenni, amint elfogynak a próbalencsék (2 X 10 darabot kaptam). Ezen az oldalon válogathatsz kedved szerint, szerintem megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!