30db-os napi kontaktencse jobban megéri mint a havi lencse?
Figyelt kérdés
Ezt találtam neten: [link]
És ugye ha mindkét szemre veszünk akkor két doboz kell és az ugy tízezerbe kerülne és ez jobban megérné mint a havi lencse ami 6 ezer körül van de ahoz még hozá jön a lencse folyadék meg a többi cucc meg a havi lencse sokkal több gondoskodást igényel szóval akkor a napi lencse jobban megérné?
2012. júl. 19. 14:31
1/7 anonim válasza:
Ez gyakorlatilag 333 ft-ba kerül egy napra. A havi lencse ugyanitt vásárolva 55 ft-ba, a folyadék ára kb 14 ft egy napra, így még mindig 70 ft alatt járunk. Tehát majdnem ötször drágább a napi lencse. Nem tudom, mi alapján számoltad, hogy jobban megérné...
2/7 A kérdező kommentje:
Hát még sose volt kontakt lencsém azthittem hogy drágábbak a kiegészítők.
2012. júl. 19. 14:40
3/7 anonim válasza:
Nem kell hozzá semmilyen kiegészítő.
4/7 anonim válasza:
Ha meg sose volt kontaktlencséd, először vizsgálat, aztán a doki megmondja, miben gondolkodhatsz, és utána rendelgessél, ha nem akarsz magadnak szemkárosodást csinálni. Nem csak abban különbözik 2 lencse, hogy hány napig használható.
5/7 anonim válasza:
Amúgy a napi lencse mindig a legdrágább. Egy esetben éri meg azt választani: ha nem hordod minden nap, hanem csak havi 1-2-szer, mint pl. én.
6/7 A kérdező kommentje:
14 évesen szerintetek lehet kontakt lencsém?
2012. júl. 19. 14:51
7/7 anonim válasza:
Nem kortól függ hogy lehet-e lencséd, meg kell vizsgálni a szemed és kiderül.
A napi lencse a legdrágább. A havi és 2hetes az olcsóbb, ehhez folyadék kell csak ami 700 ft negyed évre, más cucc nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!