Elképzelhető, hogy a régi szemüvegem olyan rettenetes állapotba került, hogy hullnak belőle apró lencserostok?
Figyelt kérdés
Most voltam 2x is szemésznél, egyszer sima látásvizsgálaton,másodszor pedig szemnyomás-mérésen.Fel is írt egy szemüveget,de azt addig nem akarom használni,amíg ez végleg tropára nem megy (40.000 lenne a lencse,ebben nincs még benn a keret, és egy keretem van, a mostani szemüvegemé, de ez is agyon-vissza van vésve-karcolva, megmondta világosan az optikus, hogy ebbe ő nem hajlandó beletenni) . Nem lehet valahogy megállítani a lencserostok hullását az üvegből bele a szemembe?2012. júl. 13. 18:22
1/1 anonim válasza:
40ezerért egy sima lencse nagyon sok.
nekem 60 volt a kerettel együtt az 5 évvel ezelőtti szemüvegem. Lehúzás az egész. Voltam tavaly szeptemberbe egy másik optikusnál 27e-ből megúsztam az egészet. Keress akciókat akár itt az interneten is. Ez nagyon nagy lehúzuás lenne. amúgy vegyél új szemüveget, mert rosszabb lehet még ennél is. Az egészséges látásod múlhat rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!