Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Gépezéstől már rövid idő után...

Gépezéstől már rövid idő után fáj a szemem, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Muszáj gép előttülnöm, de van, hogy már fél-1 óra után fáj a szemem, és ha abbahagyom sem múlik. Meg igazából nem csak a szemem, hanem a fejem is, oldalt, kb. a fájós szemem mellett. Nem tudom miért lehet ez, a másik szemem szemnyomás problémás, de ez valahogy nem olyan fájdalom attól függetlenül, hogy ott oldalt is fáj a fejem, ami magas szemnyomásos tünet.

Tudom, hogy ez nagoyn hülyén hangzik, de az orvosomhoz nem merek elmenni, mert egy nagyon idős, nyers, lekezelő valaki, és erre csak legyintene, ismerem, túl jól...

2012. júl. 14. 18:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem 1 szemészorvos van az országban, keress másikat sztkban, de optikákban is megvizsgálhatja orvos. De a fejed is valószínű azért fáj, mert romlott a szemed.
2012. júl. 14. 18:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. A szemem nem romlott, ezt biztosra tudom. Attól nem lehet. Orvoshoz persze megyek, az a gáz, hogy a közeli városban kb. 2 hónapra adnak időpontot, a kórházba ahova szoktam járni, oda 1 hét kb., úgyhogy erre még aludnom kell. Lehet kipróbálok előtte még valamilyen műkönnyet is, hátha. ..
2012. júl. 14. 19:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalat: sokat fájtak a szemeim a számítógép használata közben, ezért elmentem orvoshoz, és szemüvegesként jöttem haza. :) Az egyik csak 0,25-ös, észre se vettem, hogy romlott a látásom, mégis sok kellemetlenséget okozott. Következtetés: az orvos majd kideríti, mi a probléma.
2012. júl. 14. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!