Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ez a szokás? Kérdésed túl rövid.

Ez a szokás? Kérdésed túl rövid.

Figyelt kérdés
A múltkorába voltam szemüveget csináltatni, azt mondták hogy egy hét múlva kész lesz. Amikor letelt az egy hét bementem, azt mondták hogy még nincs kész, de hogy mikor lesz kész azt ők sem tudják. Akkor miért mondták azt hogy 1 hét múlva kész lesz? Már 2 hét telt el és még mindig semmi. (az lesz, vagyis lenne az első szemüvegem)
2012. jún. 23. 16:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Magán optikusnál csináltatod, vagy államiban? Valami trükkös lencse kell?
2012. jún. 23. 17:06
 2/12 A kérdező kommentje:
Az ofotértben csináltattam, orvos írta fel a szemüveget.
2012. jún. 23. 17:22
 3/12 A kérdező kommentje:
Semmi trükkös lencse.
2012. jún. 23. 17:23
 4/12 anonim ***** válasza:

17:06-os:

Én úgy tudom, hogy az összes optikus magán (nincs állami köztük).

Érdekes, hogy a "szakértők" az Ofotértban nem tudnak SMS-ben értesíteni, amikor kész van, és akkor nem kell potyára bemenned. Eddig ahol én szemüveget csináltattam, ott az a norma, hogyha kész, akkor küldenek egy SMS-t. Ez max. két hét volt eddig.

2012. jún. 23. 19:32
 5/12 anonim ***** válasza:
Én pont fordítva jártam. Mivel 12 dioptriás lencsére van szükségem, azt mondták, arra egy hónapot kell várni, mert meg kell rendelni. Aztán két nap múlva felhívtak, hogy találtak a raktárban, mehetek érte.
2012. jún. 23. 20:48
 6/12 A kérdező kommentje:

Nekem "csak" 2,5-2,75-ös lencsére van szükségem.

Semmit nem mondtak hogy SMS-t küldenek vagy felhívnak, semmit.

2012. jún. 23. 21:28
 7/12 anonim ***** válasza:
A mostani szemüvegem pár óra alatt elkészült. Az előzőre kellett várni pár napot mert nem volt náluk olyan lencse.
2012. jún. 24. 08:19
 8/12 A kérdező kommentje:
Akkor nem tudom hogy ezek mi a ...... csinálnak rajta eddig. :/
2012. jún. 24. 08:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Ez furcsa. Nekem is mindig mondták, hogy várni kell 10 napot, de az biztos, hogy akkorra teljesítették. Egyszer volt, hogy késtek 1 napot, de akkor 4 napos hétvége volt közben. Kifizetted már?
2012. jún. 24. 19:07
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem fizettem még ki, mondtam hogy kártyával fizetek, azt mondták hogy akkor kell fizetni amikor átveszem, de a számlát már megkaptam akkor amikor először voltam bent.
2012. jún. 24. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!