Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ez a szokás? Kérdésed túl rövid.

Ez a szokás? Kérdésed túl rövid.

Figyelt kérdés
A múltkorába voltam szemüveget csináltatni, azt mondták hogy egy hét múlva kész lesz. Amikor letelt az egy hét bementem, azt mondták hogy még nincs kész, de hogy mikor lesz kész azt ők sem tudják. Akkor miért mondták azt hogy 1 hét múlva kész lesz? Már 2 hét telt el és még mindig semmi. (az lesz, vagyis lenne az első szemüvegem)
2012. jún. 23. 16:56
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én évek óta az Ofotértba járok, sms-ben szoktak érteíteni, ha kész a lencse6szemüveg, általában az igért időpontnál korábban meg is van. Nem értem, veled mért szenyóznak. Elkérték a számodat?
2012. jún. 25. 16:29
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen akkor kérték el amikor csütörtökön bementem megkérdezni hogy mikor lesz már kész. Azt mondták hogy már pénteken szólhatnak, de azóta se semmi. Holnap pedig kedd... megyek be a városba, és megint benézek és rákérdezek. Gondolom nem néznek hülyének hogy ha megint bemegyek oda.. De ha már ott vagyok akkor... Nem közelben van az üzlet, 20km-re.
2012. jún. 25. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!