Homályosan látok, fáj a fejem, szédülök, bizsereg a fejem, néha beszédülök, ez mitől van?
Figyelt kérdés
2012. júl. 11. 18:15
21/22 nagymárton válasza:
azóta kiderült hogy mi volt a baj? Mert most nekem is ezek a tüneteim!
22/22 anonim válasza:
Agydaganatot ki is zárhatod egyből, mivel ennek a betegségnek, elváltozásnak teljesen más tünetei vannak. Ezek a tünetek együtt jelentkeznek. Tünetek agydaganatkor (rosszindulatú): Reggel ébredés utáni erős fejfájás ami a nap folyamán javul, hányinger, hányás (erőteljes hányás sugárban), képzelődés, személyiség változás (ingerlékenység, depresszió például), mozgással párhuzamosan erősödő fejfájás, aluszékonyság. Tehát neked szerintem biztos, hogy nincs agydaganatod. Szerintem neked inkább vérnyomás ingadozása vagy időjárás, vagy beállt nyak vagy hát okozhatja a problémádat. Vagy lehet hogy el kéne neked egy dioptriás szemüveg mert ha a szem sokat dolgozik az is kiválthat ilyen tüneteket főleg mint a szédülés és a homályos látás és fejfájás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!