Homályosan látok, fáj a fejem, szédülök, bizsereg a fejem, néha beszédülök, ez mitől van?
Figyelt kérdés
2012. júl. 11. 18:15
11/22 A kérdező kommentje:
Előfordulhat, rendben :)
2012. júl. 11. 22:53
12/22 A kérdező kommentje:
Félek hogy agyi keringési zavarom van, ami agyvérzést is okozhat :S
2012. júl. 11. 23:01
13/22 kisslaca válasza:
Lehet a szemedtől is,de esetleg szorongás,depresszió is okozhatja...
15/22 anonim válasza:
Én is kíváncsi vagyok mit mondott doki. Szintén néha-néha szédülök, zsibbadnak végtagjaim és szememnél találtak vmit,de nem tudják mi...Remélem nálad minden rendben volt!!
16/22 anonim válasza:
Ebben a válaszban van a lényeg:"Mit mondott orvos?".Különben ne igyál annyit!!
17/22 anonim válasza:
Ilyen nekem is szokott lenni, de nem értem: "Ne igyál annyit!" Én például nagyon ritkán iszom és akkor is csak sört, tehát nem hiszem, hogy mindenre rá kellene húzni, hogy ne igyál annyit. :)
18/22 anonim válasza:
Kiszáradás jelei is lehetnek, igyál sokat, ebbe a melegbe kb 3-4-5l-t is meg kell inni.
19/22 A kérdező kommentje:
Orvos nem mond semmi, vérnyomásom jó,
Viszont itthon azt mondják rengeteg gépezés miatt van, meg a szemem miatt is lehet....ha nem múlik el, kivizsgáltatom magam! Köszönöm a válaszokat....én az agydaganattol félek nagyon
2012. júl. 20. 22:00
20/22 Amy/Amu válasza:
Lehet, hogy le eset a vérnyomásod vagy hirtelen állsz fel. Velem is szokott ilyen lenni de általában én hirtelen álok fel. De én cukor beteg is vagyok és amikor nekem alacsony a cukrom akkor is előfordul ez velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!