Miért ilyen piros és eres a szemem? 15/L
Szoktál mostanában eleget aludni meg úgy rendes időben?
Én ha haza jövök olyan 4-5 fele buliból hiába alszok másnap este 5ig 6ig akkor is nagyon durván néz ki a szemem.
18/L
bulizni nem szoktam és legkésőbb kb éjfélkor fekszem így nyáron, suli időbe nyilván hamarabb.. olyankor nem is alszok eleget, de most h nyár van, sokat alszok :)
a szemcseppet kipróbálom azt hiszem, köszönöm szépen:)
nekem is hasonlo a problémám,azzal a különbséggel,h már tél óta fent áll a dolog. vtam többször is szemésznél,elvileg semmi gond, vmi allergia lehet,háziorvos szerint poratka,kaptam rá gyogyszert,az hatásos,de akármennyi szemcseppet próbáltam (allergiás szemcseppek,visine) semmit sem érnek,egyedül az iridina használ vmit ideig oráig... de az a legfurcsább,h reggelre teljesen bepirosodik,aztán lassan tisztul a helyzet,de messze van a normálistól...
akinek vmi tippje,tanácsa lenne megköszönném
Akkor nemtudom :)
Sztem mindenképpen menj el szemészhez,lehetőleg magán rendelésre. Alaposan megnéz mindent, lehet h csak a látásod rossz és az erőlködéstől van ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!