Piros a szemem a számítógépezéstől, mit tegyek ez ellen?
Gyakorlatilag egész nap a gép előtt ülök és elég piros (eres) a szemem. Régebben amikor csak pár órát ültem a gép előtt, akkor is pirosodott, de most mégjobban. Aggódom, hogy nem tesz jót neki, de muszáj a gép előtt lennem. Mit javasoltok mit tegyek ellene, illetve lehet ettől komolyabb bajom?
(szemüvegem van -4 körüli, egy ideje már beállt)

Úgy tudom a Visine csak tüneti kezelésre jó, mert a koffein csak összehúzza az ereket, amit hosszú távon nem jó.
Is :)

Segíthet, ha kikötöd, hogy otthon este nincs gép, se tévé. Eleinte unatkozni fogsz, de később feltalálod magad!
Én a tévét már pont emiatt kidobtam, de a gép kemény dió, hiszen szükség van rá, nem csak a szórakozásra kell, de jaj, megint négy órája gyakorizom :D

Úgy tudom vannak olyan spéci szemüvegek amiket pont a számítógépek és ilyen káros fények, sugárzások ellen találtak ki.
Szerintem érdeklődj egy komolyabb optikusnál.
Persze készülj fel, hogy aranyárban lesznek a spéci lencsék de az egészség mindenek előtt.
Apropó nem tudsz állítani a képernyő fényerején valamennyit? Az is sokat segíthet.
Nem megoldás, hogy kevesebbet gépezek.
Hova állítsam a fényerőt?
Sugárzása sztem egy LED monitornak nem sok van.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!