Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Lehet, hogy csak EGY DB...

Lehet, hogy csak EGY DB lencsét küldtek?

Figyelt kérdés

Rendeltem a netről kontaktlencsét, most először. Az optilen.hu-ról.

[link]

Ezt.

Oda van ugye írva, hogy: 1 db. Hát mondom jólvan...persze, hogy csak egy darab kell (vagyis egy csomag, egy darab egyhavi adag, tehát kettő darab lencse, hiszen két szemem van...) ma megjött a csomag, de egyelőre még nem akarom hordani egyéb okok miatt és ezért nem akarom kibontani. Néztem a kis tartót, mintha csak egy darab lencse lenne benne...mármint úgy, mintha egy szemem lenne...ugye csak én nem látom jól és természetesen kettő van benne???

2012. júl. 4. 18:11
 1/6 anonim ***** válasza:

1 db az egy db nem pedig 1 pár.

Lehet hogy te értetted félre.

Van 3 és 6 db-os csomag.

Egy tartóban egy lencse van és 1 dobozban 3 v 6 tartónak kell lennie, attól függ hány darabos a doboz.

2012. júl. 4. 18:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Most nézem, ez egy 1db-os doboz.

Először fura volt az ára, 3 db lencse nem csak 1000ft lenne:D

2012. júl. 4. 18:21
 3/6 A kérdező kommentje:

:OO De ez most mire jó...basszus. Ki az aki egy db lencsét rendel? (rajtam kívül:S:D) Aki tudja is, hogy egyet rendel...

Na...rendelek mégegyet.

2012. júl. 4. 18:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Pl. aki a felét elhagyta... De olyan is van, akinek csak az egyik szeme gyenge.
2012. júl. 4. 23:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Miért fura ez? A legtöbb embernek nem egyformán rossz a két szeme, tehát két külön dobozzal kell rendelnie mindenképp. Ezért van 1 db-os is. És oda is van írva hogy "darabszám a dobozban" meg "1 db", elég egyértelmű. :o
2012. júl. 5. 01:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Csak azért gondoltam, mert ugye fel van kínálva a választási lehetőség, hogy ugyan olyan a két szemed, vagy különbözőek. És ha a különbözőeket választom akkor kétféle adatot írok be...de ha csak egy db lencsét küldenek akkor mi értelme van, hogy kétféle adatot írok be...? Akkor melyik szememet választják ki?:D De mindegy tényleg, no para, rendeltem mégegyet. Meg akkor már tudni fogom legközelebb is.
2012. júl. 5. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!