Muszáj az orvos elött berakni a kontak lencsét?
barátnőm mondta hogy be kell rakni ugy hogy az orvos néz de én nem tudom ugy barakni hogy ha valaki néz mert ugy remeg a kezem
mit tegyek ha nem engedi ugy elhozni hogy nem teszem be?
Semmiképp nem viheted haza a lencsét ha nem tudod ott berakni és kivenni egyszer.
Senki nem szereti ha bámulják, de mit számít ez, neked nem a dokira kell figyelned. Úgy is sokat fogsz bénázni az elején, mint mindenki, nem fog végig ott állni és bámulni. Nekem egy óráig tartott berakni, közbe a doki elment ebédelni is, meg másokat vizsgált.
és mások is látják hogy szerencsétlenkedek? miért nem vihetem haza?
én nem birok mások elött többször probálkozni mert elsirom magam hogy milyen béna vagyok
Ilyenkor kellene belátni, hogy nem való neked kontaktlencse, inkább maradj a szemüvegnél, az sokkal egyszerűbb és nincs vele ez a macera.
Én például el nem tudom képzelni, hogyan lehet kivenni egy ilyen lencsét, ha már fel van helyezve. Ha ingyen adnák, akkor sem kellene.
Hogy miért nem viheted haza? Mivel azért mész mert kontaktlencsét akarsz, ehhez pedig próba kell, tehát be kell raknod, és akkor lehet hogy jó az a lencse neked, de lehet hogy nem és akkor másikat kell próbálni. Amíg valamelyik jó nem lesz.
Igen látni fog a doki, persze megmondhatod hogy téged zavar hogyha néz, és megkéred hogy hagyjon egyedül, majd szólsz ha valami van... szerintem megértik ezt is.
Láttál volna engem, olyan piros volt már a szemem környéke mint aki egy órája bőg, folyt az orrom is már, minden kínom volt, ideges voltam hogy nem sikerül. De hát sikerült. Azóta is kontaktlencsém van, örülök hogy kibírtam azt a kis "sz*rakodást", mert milliószor jobb mint a szemüveg minden téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!