Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Milyen kontaktlencsét vegyek?

Milyen kontaktlencsét vegyek?

Figyelt kérdés

Van 1 papírom még egy szemvizsgálatról hogy milyen lencsére lenne szükségem, olyan január február környékén csináltam meg.

Ezt felhasználva szeretnék rendelni olyan kontaktlencsét a szememre amit nem kell kivenni 1 hónapon át, este is bent hagyhatom, milyet érdemes venni? Amitől nem fájna a szemem?

2012. júl. 3. 18:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Amire te gondolsz az az éjjel-nappali kontaktlencse.

Nekem olyan van de nem alszok benne. Nem egészséges, még az orvosok se ajánlják.

2012. júl. 3. 20:20
 2/5 anonim ***** válasza:

ez a sima havi lencse, de a bennealvás nem javasolt, szemkárosító. este kivenni meg reggel betenni, ha már betanultál, akkor összesen 5 perc.

amúgy először mindenképpen csinálnak friss vizsgálatot, kapsz próbalencsét is.

2012. júl. 3. 22:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Már hordtam pár hónapja próbalencsét, nem volt vele gond, akkor?
2012. júl. 3. 23:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Olyat ne vegyél amit nem kell kivenni 1 hónapig, vagy ha mégis akkor minden este vedd ki, különben gyorsan fog romlani tőle a szemed, károsítja a szemed felszínét is, begyulladhat bármelyik este. Ráadásul semmi szükséged rá alváshoz. Az hogy milyen lencséd lesz az orvos dönti el, nem te, mert először próbalencsét kell belőle rendelni és megnézni jó-e az a fajta, bírja-e a szemed.
2012. júl. 4. 00:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja ha volt már próbalencséd ami bevált akkor olyat rendelhetsz nyugodtan.
2012. júl. 4. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!