Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mitől van ez már vagy két éve?

Mitől van ez már vagy két éve?

Figyelt kérdés

Szemüveges vagyok, de már vagy két éve néha intenzívebben csipás a szemem, szúr és érzékeny, nem tudom sokáig nyitva tartani, télen pl. ha hidegből melegbe mentem kellet neki 20 perc míg "megszokta" a hőmérsékletet, addig szúrt. Általában akkor csíp amikor biciklivel közlekedek - elég gyakran, mert biciklivel járok suliba 17/f

Eddig nem adtam neki nagy jelentőséget, csak már szokásommá vált a - főbbként bal szemem - piszkálása.

Arra is gondoltam, hogy könnyebben kiszáradhat - mert úgy születtem, hogy mikor pislogok, a bal szemem becsukom nem tudom rendesen bezárni - alvásnál nincs gond, mert akkor becsukódik rendesen a bal szemem is ha a jobbat is bezárom.

Tettem bele Visine classic-ot de nem sokat segített, sőt, volt, hogy eredményképp csak rosszabb volt.

Mi tévő legyek, milyen cseppet ajánltok?

2012. jún. 18. 19:20
 1/1 A kérdező kommentje:
*a bal szemem piszkálom mert csíp.
2012. jún. 18. 19:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!