Rossz szemüveget adtak? Nagyon fontos!
Figyelt kérdés
Új szemüveget kaptam, majdnem 1 dipotriával erősebb, mint volt (-1). És kontaktlencsét is. Ma 11kor beraktam a kontaktlencsét a szemészeten, 6 kor kivettem, és gondoltam kipróbálom a szemüveget. Hát borzasztó! Minden fele akkora, görbült minden, alig tudok menni benne! Csak meg kell szokni? vagy rossz szemüveget adtak?:S2012. jún. 5. 18:45
11/12 anonim válasza:
a beméréssel magával gond szokott lenni.az gép kidob egy olyan legtöbbször túlzó dioptriát amivel magabiztosan látod a tábla legkisebb számocskáját is csak éppen járni nehezen tudsz.a normálisabb orvos ezért "levon valamennyit az áfából"és kivésbé erőset ad a mértnél.de most tényleg mi a búbánatosnak kéne látni a 12.számot is valakinek ha amúgy a mindennapi életben boldogul a kisebb szeművegével vagy anélkül
12/12 anonim válasza:
Nos nekem is volt hasonló érzetem új szemüvegeknél, van, hogy az új lencse szokatlan, nekem volt, hogy a fejem is fájt és hányingerem volt eleinte. Viszont te is tudod az ember nem rest hibázni és amikor teheti megteszi. Menj szépen vissza, mond, hogy valami nem oké. Inkább nézzék meg, az nem fáj semmibe. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!