Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Hol találok látásjavító...

Hol találok látásjavító szemtornát? Messzire nem látok jól.

Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 18:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Régebb idő óta foglalkozok a dr.Bates által kifejlesztett szemtornával!

www.szemtorna.hu címen mindent megtalálsz.

További kérdéseidet az oldal fórumán várjuk!

Sok sikert!

2009. júl. 1. 18:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha orvos vizsgálta a szemedet, és ajánlotta szemtornát, akkor mi a kérdés, ha nem is vizsgáltattad, akkor mielőbb tedd meg, mert amig te kisérletezel, addig a látásod akár több dioptriával is romolhat. A csodamódszerek csak nagyon ritkán szoktak beválni, különben gondolod, hogy csupán szeszélyből hordanánk ennyien szemüveget?
2009. júl. 1. 18:58
 3/6 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: Köszi szépen, megnézem.

2. V.: Érdekes amit mondasz. Kicsit lehetne finomabban, és értelmesebben. Szerintem a szemtorna nem csodamódszer.

Köszi szépen a válaszokat!

2009. júl. 1. 21:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez az úgynevezett "szemjavító" torna-ahogy értesültem róla- csak lassítja a szem romlását,sajnos ha távolra nem látsz(akárcsak én) azon tornával nem lehet javítani,ez azoknak segít inkább akik közellátók,persze azért jót tesz a szemnek :)
2009. júl. 1. 23:44
 5/6 anonim ***** válasza:
távollátók* bocsi
2009. júl. 1. 23:45
 6/6 anonim ***** válasza:
A www.scribd.com-on fent van Harry Benjamin Tökéletes látás szemüveg nélkül című könyve amiben leírja hogy javult meg a látása.
2010. jan. 20. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!