Mondanátok olyan szemtornát, ami javítja a szemet?
Bates-módszernek hívják, így keress hozzá anyagot, valahol már könyvet is láttam, amiben benne vannak a gyakorlatot elég érthetően
ne foglalkozz a szkeptikusokkal, szerintem hatásos, ártani nem árthat
Nem árt,de nem is használ semmit. Én több könyvet is olvastam és több módszert is kipróbáltam,de semmi eredménye.
Okosabban tennéd,ha hordanád a megfelelő szemüveget,mert így romolhat a szemed.
Csak addig használ amíg az ember növésben, fejlődésben van még, felnőtteknek is használhat csak nem jelentősen és több időbe telik.
Itt vannak gyakorlatok. De ne várd a csodát 1 hét után, mert akkor tényleg csalódni fogsz. Kitartóan és gyakran kell csinálni.
Köszönöm a válaszokat!
Amíg hordtam a szemüveget addig romlott a szemem, amióta nem, azóta nem romlott. Pedig nem hittem abban, hogy ennek ez lesz az eredménye.
Még növésben vagyok, mert 16 éves vagyok. Akkor van esélyem, hogy használ a torna?
Épp ez a aj hy ti a szemeteket tornázatatjátok amíg a hiba a látásban van ezért nem használ sokaknak.A látás csak illuzió ha va az agy nem forditaná meg a dolgokat mindent kisebbnek látnánk amikor megterhelődik fejfájás jelentkezik
és a szemgolyó mérete változik)lötyedtebb lesz)
+ vissza kell állitani a szem természetes mozgását
Tehát 1 meg kell szüntetni a feszültséget
2 a szem alapmozgását vissza kell állitani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!