Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ez mi lehet? Nagyon megvagyok...

Ez mi lehet? Nagyon megvagyok ijedve, mert ilyen még nem volt. Légyszi, sürgős!

Figyelt kérdés
Jobb szemem alatti rész (a karikát) hogy ha megmozgatom picit vagy dörzsölöm, eléggé fáj. Kívülről nem látszódik rajta semmi. A másik oldalon semmi ilyen gond nincs! Kérlek adjatok valami kiindulási pontot, másik városban vagyok, a háziorvosomhoz legközelebb hétfőn tudok lemenni, de valószínűleg akkor sem leszek okosabb, csak egy szemészeti beutalóval gazdagabb a nővérkétől.. én pedig már most tudni szeretném, ha volt már valakinek ilyen, mit mondott rá a doki hogy ha súlyosbodhat, ki tudjam védeni, bármi módon, akár valahogy gyorsabb dokiszerzéssel..
2012. máj. 30. 07:40
 1/8 A kérdező kommentje:
este néztem meg utoljára , most mégiscsak mintha kicsit piros lenne, meg nagyon enyhén feldagadva egy kis területen, a a szem belső felén (nem a szemzugban)
2012. máj. 30. 07:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy készülődik egy árpa?
2012. máj. 30. 07:48
 3/8 A kérdező kommentje:
az alsó felén piros picit ha ez lényeges!!
2012. máj. 30. 07:49
 4/8 A kérdező kommentje:
és már tegnapelőtt elkezdtem érezni..
2012. máj. 30. 07:51
 5/8 A kérdező kommentje:
csak a "bőr" piros és dagadt egy fél borsónyi területen, a szemem fehérebb volt mint a másik amíg e nem bőgtem magam..
2012. máj. 30. 08:02
 6/8 anonim ***** válasza:

En is arpara gyanakszom.

- Tegyel ra meleg borogatast

- Antibiotikumos kenocs hatasos lehet

- Ne nyomogasd tul sokat, mert fertozo, es a fertozest atviheted a masik szemre, vagy a test mas reszere. Lehetoleg minel gyakrabban moss kezet

- Ha kialakul az arpa, ne szurd ki (mint egy pattanast), hagyd, hogy magatol kifakadjon

Persze ezek arra az esetre ervenyesek, ha a betegseg valoban arpa; igy latatlanban nehez megmondani.

Minden jot!

2012. máj. 30. 08:25
 7/8 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm!!!
2012. máj. 30. 08:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Esetleg a helyi szemészeti ügyeletre nem mehetnél el?

Ott fogadniuk kell. Legfeljebb elküldenek, hogy ez nem elég súlyos egy ügyelethez:), de akkor legalább már tudod, hogy nincs nagy baj.

Viszont ha komoly a dolog, akkor pedig el kell látniuk.

2012. máj. 30. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!