Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Használ itt valaki Biofinity...

Használ itt valaki Biofinity kontaktlencsét?

Figyelt kérdés

Mennyi ideig hordjátok egyhuzamban?

Elvileg lehetne 30napig éjjel nappal de nekem eddig még csak max 14 órát volt a szememben.

Holnap mennék pünkösdre és késő este érek haza vagy másnap reggel. Ha reggeltől bent lenne a kontaktlencse akkor az már 20 óra egyhuzamban.

2012. máj. 26. 15:07
 1/2 anonim válasza:

Szia!

Én használtam, de szerintem borzalmas... Reggel 7-8 körül tettem be, de délután 3-kor már ki kellett vennem, mert nem bírta a szemem.

Most viszont Air Optix-ot használok, és ez nagyon jó!

2012. jún. 1. 13:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Érdekes, az első válaszadó, amit írt, mert nekem dettó fordítva van. Air Optixot nem tudtak illeszteni, a Biomedics után mertem bevállalni a Biofinity-t. Ezek szerint amelyik jó az egyik embernek, az nem jó a másiknak. Nekem maximálisan bevált a Biofinity. Nincs vele gond. Rendszeresen 12 órát használom, rászoktam, hogy este kiveszem, mert ez így egészséges, bármit írnak, egy doki sem ajánlja, hogy sokat bent legyen. 1-2x, ha tovább marad bent, nem gond, hiszen aludni is lehetne benne elvileg. Amikor tudom előre, hogy több órán át bent lesz, pl: buli előtt, akkor még otthon kiveszem, megtakarítom és újra visszateszem.
2012. jún. 20. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!