Ha optikába megyek kontaklencséért az hogyan zajlik? Ott is megvizsgálnak? Mennyi idő míg kézhez kapom a lencsémet? Vagy várni kell egy hetet?
Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 19:57
1/10 anonim válasza:
Megvizsgálják a szemed, aztáán ott segítenek "megtanulni",hogy hogyan kell használni.Van ahol adnak 1napos próbalencsét.Ééés az ,hogy mennyit kell rá várni attólfügg,hogy van-e raktáron és ,hogy mennyit rendelsz.Átlagosan 1hetet kell rá várni. :)
2/10 anonim válasza:
én a múlt héten mentem el csináltatni és azt mondták hogy jövő héten(szóval ezen a héten) felhívnak ha megjön,még nem hívtak fel.Aztmondta a csaj hogy most csak vmi próbalencsét rendel meg és ha legközelebb megyek egy 0,5-1 órát ott leszek amíg megtanulom használni.Már nagyon várom,bár semmi konkrétumot nem tudok,főleg az ára érdekelne,remélem nem fogok nagyot koppanni :) Te is szeretnél csináltatni ?
3/10 A kérdező kommentje:
már voltam:) elmentem megvizsgáltak, pont volt egy lencse ami nekem kellett és haza is jöhettem benne:D úgy imádom:) jobb mint a szemüveg:):P 3havit kértem de a másik két havira még várnom kell meg elvileg pénteken küldték ki de még mindig nem jött meg -.-':D
2009. júl. 7. 23:11
4/10 anonim válasza:
a 2. hozzászóló vagyok.
Nekem még a próbalencsém se jött meg !!! :D
5/10 anonim válasza:
Nekem úgy volt, h tegnap mentem, mondta a szemész, hogy másnap, azaz ma úgy menjek, hogy teljesen vágjam le a körmeimet. Mentem, kaptam 1 hónapos lencsét, megmutatta hogyan, 1 óra alatt sikerült betennem, egy óra alatt megint kivennem, de már negyed óra alatt meg :D Ma hordhatom 4 órát, hnap 6ot, aztán 8at stb... 1 hét múlva egész nap kb 12 órát. 2hét múlva megyek kontrollra. Vettem hozzá lét, meg illatanyagmentes szappant.
6/10 anonim válasza:
én pénteken kaptam meg,én is 1 hónapra.képzeld nekem is egy óráig tartott betenni de csak a bal szemembe tudtam,kivenni meg egyáltalán nem tudtam :D Itthon már sikerült betenni de kivenni csak szipkázóval,nem tudom kivenni az ujjammal :( Nem tudom lehuzni a pupillámról
az uccsó hozzászóló vagyok :))
8/10 A kérdező kommentje:
nekem megy a ki-be tevés már a legelejétől:P és még mindig imádom:) azt mondják jobban áll mintha szemüveges lennék:)szerintem is szebb vagyok így:)
2009. júl. 29. 01:04
10/10 A kérdező kommentje:
majd belejössz úgyis:P:)
2009. júl. 30. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!