Csak en vagyok ilyen bena h egyszeruen keptelen vagyok kiszedni a kontaklencset?
Utolsó (#11):
Betanításon nekem is csak mázliból sikerült, azt a módszert amit ott mutattak azóta se tudnám alkalmazni.
Úgyhogy valahogy sikerült egy saját módszert kifejlesztenem: berakásnál széthúzom a szemhéjam jó nagyra, felfele nézek a semmibe, mert így nem zavar meg a közelítő mutatóujjam hegye, amin a lencse van. Persze nem izomból, gyorsan kell behelyezni, hanem lassan, és ha hallasz egy kis cuppanó hangot, akkor megintcsak lassan, de biztosan elengedheted. Be/rácsukod a szemed, megigazítod a szemed mozgásával a lencsét, és kész vagy.
Kivételnél nem igazán van trükk, széthúzom a szemhéjam, "túrkálok" egy kicsit a szememben, és a végén mindig ott van az ujjamon. :)
ps. nem garantálom hogy ez a legbiztonságosabb és legegyszerűbb megoldás, de én nagyon ügyetlen voltam mindig is, és nekem így nem volt még különösebb gondom. Néha bénázok, de általában elsőre bemegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!